0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2015 - 11

Een nieuw riool binnen een dag Geplaatst op 30 november 2015

Een nieuw riool binnen een dag. Het kan, mits er sprake is van een zeer zorgvuldige voorbereiding. Een voorbeeld van zo’n project waarbij de werkzaamheden binnen 24 uur zijn afgerond is ‘De Hemmen’, waar Roelofs de voorbereidende werkzaamheden van heeft gedaan en de uitvoering is verzorgd door Flua leidingrenovatie.

Eerste toepassing van Infrakit in Nederland! Geplaatst op 24 november 2015

Een primeur voor De Centrale As: hier wordt Infrakit voor het eerst in Nederland toegepast! Infrakit is een innovatief systeem in de cloud waarbij tijdens alle fasen van het project digitaal wordt samengewerkt. Roelofs biedt door de inzet van Infrakit een praktische oplossing voor de toepassing van BIM in infrastructuur projecten.

Waterschap Rivierenland sluit raamcontract met Roelofs Geplaatst op 17 november 2015

Onlangs heeft waterschap Rivierenland een raamcontract afgesloten met Roelofs. Roelofs gaat het waterschap de komende twee jaar, waarbij mogelijkheid is tot verlenging, ondersteunen met advies- en ingenieursdiensten.

“Van put tot persleiding: nieuwe kansen voor bestaande problemen” Geplaatst op 12 november 2015

“Van put tot persleiding: nieuwe kansen voor bestaande problemen”: dat is het thema dat centraal staat tijdens het Forum relinen & rioolbeheer op 19 november 2015 in Vianen. Flua leidingrenovatie en Roelofs zijn ook vertegenwoordigd op deze infomarkt en staan u graag te woord op het gebied van rioolbeheer.

Roelofs realiseert spooruitbreiding voor P&O Ferries Geplaatst op 10 november 2015

Naar aanleiding van de aanhoudende groei in transportbewegingen tussen Nederland en Groot Brittannië was er vanuit P&O Ferries behoefte aan een spooruitbreiding op de terminal in de Europoort. Roelofs heeft deze uitbreiding inmiddels succesvol gerealiseerd.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer