0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2015 - 12

Werkzaamheden N381 gereed Geplaatst op 31 december 2015

De werkzaamheden door Roelofs aan de N381 onderliggend wegennet Drachten-Drentse grens zijn, op het aanbrengen van de slijtlagen na, gereed. Roelofs heeft in het jaar 2015 werkzaamheden uitgevoerd zes verschillende plaatsen.

Optimaal inspelen op alle wensen in bouwteam Oude Dijk in Den Andel Geplaatst op 22 december 2015

Roelofs is momenteel druk bezig met de reconstructie van de Oude Dijk in Den Andel. Het ontwerp, dat tevens door Roelofs is gerealiseerd, is gemaakt aan de hand van de opmerkingen en wensen van de bewoners en gebruikers van de Oude Dijk. En dat levert een boel positieve reacties op!

Fijne kerst en een gelukkig 2016! Geplaatst op 18 december 2015

Nog een paar dagen, dan staan de kerstdagen alweer voor de deur en laten we 2015 achter ons. Het nieuwe jaar zal voor ons weer nieuwe uitdagingen en projecten brengen.

Brouwersgracht op feestelijke wijze geopend Geplaatst op 14 december 2015

Geïnspireerd op de kanalen van Venetië kon iedereen zaterdag bij de opening genieten van de nieuwe gracht in Veenendaal. Een hele dag vol activiteiten werd afgesloten met vuurwerk en een spectaculaire lasershow.

Nieuwsbrief “Eerste toepassing van Infrakit in Nederland” Geplaatst op 11 december 2015

Regelmatig sturen wij vanuit Roelofs een nieuwsbrief naar onze relaties. Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over actuele thema’s, ontwikkelingen en innovaties binnen onze organisatie en de branche waarin we actief zijn.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer