0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 01

Bied mee voor Kika tijdens de Infra Relatiedagen! Geplaatst op 28 januari 2016

Op woensdag 3 februari 2016 wordt er tijdens de Infra Relatiedagen een veiling georganiseerd, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Kika. Ook Roelofs doet hieraan mee en brengt de wegdekreparatiemachine in.

Roelofs 500e lid van de Nederlandse Klimaatcoalitie! Geplaatst op 26 januari 2016

Roelofs heeft zich bij het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland op 21 januari 2016 als 500e bedrijf aangesloten bij de Nederlandse Klimaatcoalitie. Deelnemers van deze Klimaatcoalitie zetten zich in voor een klimaat neutrale bedrijfsvoering.

Roelofs is supporter van SOS kinderdorpen Geplaatst op 21 januari 2016

Roelofs heeft zich in 2016 als supporter verbonden met SOS Kinderdorpen, de organisatie die ervoor zorgt dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien.

Integraal Beheer en Onderhoud centraal tijdens de Infra Relatiedagen 2016 Geplaatst op 19 januari 2016

De vraag naar een integrale aanpak neemt toe. Met oog voor de gehele levenscyclus én in samenwerking met bedrijven en burgers. Een complexe opgave. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe ga je met de omgeving om? Wat doe je zelf en wat besteed je uit? Hoe creëer je werkgelegenheid? En hoe ziet de toekomst van Integraal Beheer en Onderhoud eruit?

Gemeentelijk Rioleringsplan gerealiseerd met Rasmariant-riool Geplaatst op 14 januari 2016

Roelofs heeft voor de gemeente Apeldoorn de kwaliteit van het riool inzichtelijk gemaakt door middel van analyses met Rasmariant-riool. Hieruit blijkt dat de riolen langer mee gaan dan eerder gepland.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer