0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 02

Nieuwsbrief “De 10 voordelen van een bouwteam – en meer!” Geplaatst op 26 februari 2016

Regelmatig sturen wij vanuit Roelofs een nieuwsbrief naar onze relaties. Met deze nieuwsbrief willen wij u informeren over actuele thema’s, ontwikkelingen en innovaties binnen onze organisatie en de branche waarin wij actief zijn.

Roelofs helpt Delfzijl in de strijd tegen zwerfafval Geplaatst op 23 februari 2016

Roelofs heeft de gemeente Delfzijl geadviseerd over de mogelijkheden om zwerfafval aan te pakken. Hiervoor is in 2015 een benchmark uitgevoerd waarna er dit jaar een vernieuwd actieplan is opgesteld. Vanuit dit plan worden de acties opgepakt. Hierbij wordt ingezet op zowel het voorkomen als het bestrijden van zwerfafval.

Hippisch vastgoed Stal Roelofs op de markt Geplaatst op 18 februari 2016

Na een leven lang bouwen aan de springpaardenfokkerij is het paardenbestand van Stal Roelofs afgebouwd en staat het vastgoed inmiddels te koop. Bekijk nu een video vanuit de lucht van dit prachtige complex.

Kennissessies herziene CROW-publicatie 210: wat betekent dit voor u? Geplaatst op 16 februari 2016

Roelofs organiseert in maart 2016 verschillende kennissessies over de herziene CROW-publicatie 210 “Richtlijn omgaan met vrijgekomen asfalt”. Schrijf u nu in om volledig inzicht te krijgen in de voor u belangrijke veranderingen!

Roelofs geeft minicursus ‘Vervangen of renoveren’ Geplaatst op 12 februari 2016

Stichting Rioned organiseert op 24 maart 2016 een dag met praktijkgerichte minicursussen over riolering. Vanuit de expertise water, riolering en ecologie gaat Roelofs medewerker Peter Wonink de cursus ‘Vervangen of renoveren’ geven.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer