0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 03

Roelofs brengt schuimbitumen aan in Tiel Geplaatst op 29 maart 2016

Op woensdag 23 maart 2016 heeft Roelofs in samenwerking met meerdere partijen schuimbitumen aangebracht in Tiel. Met deze innovatieve toepassing voldoet de weg weer aan de gestelde eisen.

Serie kennissessies ‘Herziene CROW-publicatie 210’ afgerond Geplaatst op 24 maart 2016

De vier door Roelofs georganiseerde kennissessies ‘Herziene CROW-publicatie 210: wat betekent dit voor u?’ zijn afgerond. We kunnen terugkijken op interessante, interactieve bijeenkomsten waarbij we de herziene CROW-publicatie uitgebreid hebben kunnen toelichten.

Positieve ervaringen in pilot risicogestuurd beheer Geplaatst op 22 maart 2016

In samenwerking met Roelofs en Grontmij is in de gemeente Zuidhorn en Hoogezand-Sappemeer onlangs de pilot ‘Risicogestuurd beoordelen van riolering’ afgesloten. Waterketen Groningen Noord Drenthe besteedde in de laatste nieuwsbrief een artikel aan het succes van deze pilot.

Nieuwe fietsecoduct Ringweg Groningen past precies! Geplaatst op 16 maart 2016

Zaterdagmiddag 12 maart 2016 is het nieuwe fietsecoduct Meedenpad onder grote belangstelling succesvol ingereden. De verwachting is dat de eerste fietsers/voetgangers er omstreeks 10 april overheen kunnen.

Roelofs verwelkomt basisschoolkinderen van Den Ham Geplaatst op 14 maart 2016

Ruim 60 leerlingen van de groepen 7 en 8 van basisscholen Domino en De Maten uit Den Ham hebben op donderdag 10 en vrijdag 11 maart een bezoek aan Roelofs gebracht. Door allerlei activiteiten maakten zij kennis met ons bedrijf en verschillende kanten van de infrasector.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer