0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 04

Herinrichting Bilderdijkstraat en Dr. De Visserstraat gestart Geplaatst op 28 april 2016

Begin april 2016 is Roelofs begonnen met de herinrichting van de Bilderdijkstraat en de Dr. De Visserstraat in Veenendaal. Hier worden werkzaamheden verricht aan de riolering en wegverharding.

Opbouw Weiersbrug in volle gang Geplaatst op 26 april 2016

Deze week wordt de bovenbouw van de Weiersbrug in Assen opgebouwd. Op dinsdag 26 april 2016 wordt het eerste deel van de val geplaatst, vrijdag 29 april volgt de rest. Die dag is er tevens een kijkplek ingericht waar geïnteresseerden de opbouw kunnen volgen.

Girlsday op project De Centrale As Geplaatst op 20 april 2016

Donderdag 14 april 2016 vond de Girlsday plaats, een landelijk initiatief waarbij verschillende bouw- en technologie bedrijven hun deuren openen voor meisjes van 10 tot 15 jaar. Ook Roelofs deed hieraan mee en liet in het informatiecentrum van De Centrale As in Garyp zien waarom het werken in deze sector zo leuk is!

Roelofs ontwikkelt de 2e fase van Poort van Dronten Geplaatst op 18 april 2016

Roelofs verzorgt het ontwerp en de realisatie van de 2e fase van het bedrijventerrein Poort van Dronten. In totaal wordt hiervoor ruim 6,6 hectare nieuw industrieterrein aangrenzend aan de eerste fase van de Poort van Dronten ontwikkeld.

Onderzoeken voor reconstructie N359 bijna afgerond Geplaatst op 13 april 2016

Voor de reconstructie van de N359 voert Roelofs verschillende voorbereidende onderzoeken uit. Dit werk is gegund op basis van kwaliteit en vormt voor de Provincie Friesland een basis voor de rest van het project.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer