0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 05

Roelofs zet zich in voor de Waste Battle Geplaatst op 31 mei 2016

In 2016 vindt op verschillende plaatsen de Waste Battle plaats, een initiatief om jongeren bewust te maken van zwerfvuil. Roelofs sponsort de Waste Battle en zet een adviseur in als jurylid tijdens de finale van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Laat u informeren, verrassen en inspireren tijdens de Dag van de Bouw! Geplaatst op 24 mei 2016

Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 4 juni 2016 maakt Roelofs graag van de gelegenheid gebruik om samen met de betrokken partijen projecten open te stellen voor publiek.

Weiersbrug in Assen open voor verkeer! Geplaatst op 23 mei 2016

Vrijdagmiddag 20 mei 2016 is de 5e brug van de Blauwe As, de Weiersbrug, opengesteld voor auto’s en fietsers. Hiermee is de centrum-route Nobellaan-Weiersstraat weer beschikbaar. De Weiersbrug is nog niet helemaal gereed. Komende weken wordt de technische installatie nog getest.

Roelofs één van de partijen in Aanpak Ring Zuid Groningen! Geplaatst op 17 mei 2016

De voorlopige gunning was al een aantal weken bekend, maar op 12 mei 2016 is het Design & Construct Contract voor Aanpak Ring Zuid in Groningen dan echt ondertekend. De combinatie Herepoort gaat het project realiseren inclusief drie extra wensen, namelijk de Esperanto fiets- en voetgangerstunnel, de volledige aansluiting op de Europaweg en het groene Julianaplein.

De Pannekoekendijk genomineerd voor Boomproject van het jaar! Geplaatst op 13 mei 2016

De door Roelofs aangelegde Pannekoekendijk in Zwolle is één van de drie genomineerden voor het Boomproject van het jaar 2016. Hiermee is de Pannekoekendijk een interessant voorbeeld voor de sector en de markt.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer