0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 06

Twentse Wegenbouwers schenken € 2000,- Geplaatst op 30 juni 2016

Vrijdag 24 juni 2016 vond het Twents Wegenbouw voetbaltoernooi plaats. Ditmaal werd het gezellige toernooi georganiseerd door TWW op het voetbalcomplex van RSC Rossum.

De volgende generatie binden en boeien Geplaatst op 29 juni 2016

Vanuit de Roelofs Academy proberen we de volgende generatie te binden en te boeien voor het vakgebied. Zo hebben onlangs basisschoolkinderen de Roelofs vestiging in Stadskanaal bezocht in het kader van de BOTSS week en heeft Roelofs meegedaan aan de Bouwinspiratiedagen in Veenendaal. Dit leverde enthousiaste reacties op!

Delfsail van start met verkeersplan door Roelofs Geplaatst op 28 juni 2016

Van 29 juni tot 3 juli 2016 vindt Delfsail plaats, het zeilevenement waarvoor Roelofs het verkeer en vervoersplan heeft opgesteld. Dit plan bevat het draaiboek voor Delfsail hoe de bezoekers met de trein, het OV, de fiets en de auto naar het evenement kunnen komen.

Ovonde afslag Flinkeboskje Hemelum gerealiseerd Geplaatst op 22 juni 2016

De werkzaamheden aan de ovonde bij afslag Flinkeboskje Hemelum zijn, op een aantal afwerkingen na, gereed. Roelofs heeft ervoor gekozen om tijdens de werkzaamheden aan de definitieve ovonde het verkeer te laten rijden over een ‘bypass-ovonde’ volledig rondom de aan te leggen ovonde. Verkeer vanaf de N359 en Flinkeboskje (oost en west) reed over deze bypass-ovonde rondom de werkzaamheden. Fietsers werden over een speciale bypass geleid. Begin april 2016 zijn de werkzaamheden begonnen en vanaf 2 mei reed het verkeer al over de nieuwe ovonde.

Verkennend snelfietsonderzoek in opdracht van de gemeente Staphorst Geplaatst op 21 juni 2016

Voor scholieren, forenzen en recreanten is de fietsverbinding tussen Meppel en Zwolle momenteel niet optimaal. Er is sprake van een ontbrekende schakel. In samenwerking met Tibs Advies is Roelofs onlangs gestart met verkennend onderzoek.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer