0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 07

Rioolvervanging Hengelo afgerond Geplaatst op 29 juli 2016

De vervanging van het riool aan de Landmansweg in Hengelo is afgerond. Dit nieuwe riool is van PVC, dat vele malen beter bestand is tegen aantasting van zwavel dan het vorige riool.

Fietspad Victor Hugo plantsoen gerealiseerd Geplaatst op 27 juli 2016

Als onderdeel van de herinrichting van het Victor Hugo plantsoen heeft Roelofs hier een fietspad gerealiseerd. Dit fietspad past prachtig in de omgeving en zorgt in de toekomst voor een goede fietsverbinding.

Ringwegacademie: zuidelijke ringweg brengt werkgelegenheid Geplaatst op 21 juli 2016

Mensen die langdurig werkloos zijn en mbo studenten kunnen bij de uitvoering van de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg kennis maken met de praktijk en zo hun ervaring vergroten. Het gaat hierbij om diverse vakdisciplines: van wegenbouw en beveiliging tot organisatie, van groenbeheerders tot catering.

Nieuwsbrief “Tevreden omgeving en stakeholders in bouwteam” Geplaatst op 19 juli 2016

Onze nieuwsbrief is uit! Met deze editie “Tevreden omgeving en stakeholders in bouwteam” willen wij u informeren over actuele thema’s, ontwikkelingen en innovaties binnen onze organisatie en de branche waarin wij actief zijn.

Witteveen+Bos en Roelofs gaan samenwerking aan Geplaatst op 14 juli 2016

Samenwerken op basis van vertrouwen in een cultuur van ondernemerschap, om zo de meest waardevolle oplossingen te creëren. Dat is waar Witteveen+Bos en Roelofs zich voor willen gaan inzetten. Daarom hebben zij 11 juli 2016 de handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst!

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer