0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 08

Roelofs stelt terrein beschikbaar voor Afsluitdijk Open Geplaatst op 30 augustus 2016

Op zondag 4 september 2016 vindt de Afsluitdijk Open plaats, het evenement waarbij duizenden hardlopers zich wagen aan een loop over de Afsluitdijk. Roelofs helpt de organisatie een handje door het beschikbaar stellen van haar bedrijventerreinen in Bolsward op de Marne II, waar maar liefst 4500 auto’s kunnen parkeren.

Roelofs geeft minicursus ‘Vervangen of renoveren’ Geplaatst op 25 augustus 2016

Stichting Rioned organiseert op 29 september 2016 een dag met praktijkgerichte minicursussen over riolering. Vanuit Roelofs wordt de cursus ‘Vervangen of renoveren’ verzorgd.

Roelofs sponsor van Triathlon Veenendaal Geplaatst op 23 augustus 2016

Zwemmen, fietsen en hardlopen: op zaterdag 27 augustus 2016 gaan de deelnemers de strijd aan tijdens de 34e editie van de Van Dijk Triathlon in Veenendaal. Roelofs draagt de Triathlon in Veenendaal de komende drie jaar een warm hart toe door dit evenement te ondersteunen.

Uniek sportevenement op de Centrale As Geplaatst op 16 augustus 2016

Zaterdag 24 september 2016 wordt de Centrale As geopend met het evenement Sport op de As. Met de opbrengst hiervan worden kinderen en jongeren in het gebied langs de As geholpen om deel te nemen aan sport, cultuur en maatschappelijke activiteiten.

Groener ondanks meer asfalt! Geplaatst op 11 augustus 2016

Meer asfalt, maar ook groener. Dat dit kan, bewijst het project Pannekoekendijk-Harm Smeengekade in Zwolle. De hoofdentree van de stad werd beter bereikbaar (lees: meer asfalt), maar veranderde ook in een parkachtige openbare ruimte.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer