0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 09

De Centrale As razend populair tijdens ‘Sport op de As’ Geplaatst op 26 september 2016

Duizenden mensen maakten in het weekend van 24-25 september gebruik van De Centrale As en het keerpunt bij Dokkum tijdens ‘Sport op de As’. Zo’n 20.000 mensen fietsten, wandelden of liepen hard over de nieuwe weg tussen Dokkum en Drachten. Daarbij waren ook twee teams van Roelofs.

Social Return project gestart in Steenwijk Geplaatst op 22 september 2016

Maandag 19 september 2016 is het Social Return project in de wijk Oostermeenthe in Steenwijk officieel van start gegaan. In opdracht van de gemeente Steenwijkerland werkt Roelofs hierbij samen met Nota Infra b.v. en met IGSD. Het doel is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring te laten opdoen met de wens om uiteindelijk een baan te krijgen.

Lemmer straalt! Geplaatst op 20 september 2016

Fase 2 van de herinrichting van het centrum en het stationsplein van Lemmer is in de afrondende fase. En wat is het mooi geworden!

Bezoek Roelofs tijdens de Dag van de Openbare Ruimte! Geplaatst op 19 september 2016

Ieder jaar ligt er weer een grote uitdaging voor beheerders van de openbare ruimte om de kwaliteit op streefniveau te krijgen. Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op 28 en 29 september in de Jaarbeurshal Utrecht gaan we hierover graag met u in gesprek.

Asfalt op basis van toiletpapier Geplaatst op 16 september 2016

Het eerste fietspad op basis van toiletpapier is donderdag 15 september 2016 officieel in gebruik genomen!

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer