0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 10

Definitief groen licht voor tracébesluit Zuidelijke Ringweg Geplaatst op 25 oktober 2016

Het project ‘Zuidelijke Ringweg Groningen fase 2’ kan definitief worden uitgevoerd! Dat heeft de Raad van State bepaald in een einduitspraak, waartegen geen hoger beroep mogelijk is.

Hoofdentree Thialf gereed Geplaatst op 19 oktober 2016

De hoofdentree van ijsstadion Thialf is klaar! De plantwerkzaamheden zijn afgerond en de parkeerplaatsen en verhardingen zijn aangelegd. Roelofs gaat nu verder met fase 3 en 5, aan de achterkant van het stadion.

Ontmoet Roelofs op de Promotiedagen Noord-Nederland! Geplaatst op 12 oktober 2016

Roelofs is dit jaar wederom aanwezig op de Promotiedagen Noord-Nederland die worden gehouden op 8 en 9 november in het Martiniplaza te Groningen.

Roelofs eerste infrabedrijf met niveau 5 van vernieuwde CO2-prestatieladder! Geplaatst op 10 oktober 2016

Vanaf 4 oktober 2016 is Roelofs conform de vernieuwde versie (3.0) van de CO2-prestatieladder gecertificeerd. Wederom is trede 5 gehaald, het hoogst mogelijke niveau. Dit als eerste infrabedrijf bij DNV-GL!

Roelofs ontwerpt plein en ontsluitingsweg in Beilen Geplaatst op 06 oktober 2016

In Beilen is een nieuwe ontsluitingsweg over het bedrijventerrein De Zuidmaten en een nieuw plein tegenover het station gerealiseerd. Roelofs heeft hierbij de verkeerskundige uitgangspunten bepaald en het ontwerp en de inrichting van de weg opgesteld voor de gemeente Midden Drenthe.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer