0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 11

Roelofs excursie in Assen Geplaatst op 30 november 2016

In het kader van het delen van kennis heeft Roelofs vanuit de samenwerking ASPARi een excursie georganiseerd voor de onderzoekers van de Universiteit Twente. Samen is het project ‘Verkeersbruggen Weiersbrug en Groningerbrug’ te Assen bezocht.

Rioolrenovatie in Hengevelde Geplaatst op 25 november 2016

Het riool is op meerdere plekken in Hengevelde zo slecht, dat het dreigt in te storen. Daarnaast is de doorstroming niet meer optimaal. In opdracht van de gemeente Hof van Twente heeft Roelofs het bestek gemaakt voor de herstelwerkzaamheden. Ook voeren wij het toezicht tijdens de uitvoering.

Windesheim studenten doen ervaring op met casus Arnhem Geplaatst op 23 november 2016

In samenwerking met de gemeente Arnhem heeft Roelofs een casus opgezet voor studenten Ruimtelijke Ontwikkeling en Mobiliteit van de Hogeschool Windesheim. Hierbij gaan de studenten aan de slag met een nieuw inrichtingsplan voor de Velperweg in Arnhem. Vorige week vond de aftrap plaats.

Kansen benutten met nieuwe vestiging in Spijkenisse Geplaatst op 18 november 2016

Op 17 november 2016 heeft Roelofs een regiokantoor in Spijkenisse geopend. Dit zorgt ervoor dat we dichterbij de medewerkers, klanten en werkomgeving staan en nog beter de samenwerking kunnen opzoeken.

Terminal Westerhoofd in Zeebrugge feestelijk geopend Geplaatst op 17 november 2016

In de zeehaven van Zeebrugge heeft P&O ferries op 15 november 2016 “Westerhoofd Terminal” feestelijk geopend. Het betreft een uitbreiding van de bestaande terminal.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer