0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2016 - 12

Wegdekreparatieseizoen in volle gang Geplaatst op 29 december 2016

Momenteel is wegdekreparatie een drukke bezigheid voor Roelofs. In verschillende gemeenten zijn door middel van voegsanering de wegen weer opgeknapt.

Roelofs werkt mee aan De Krijgsman in Muiden Geplaatst op 27 december 2016

Op het terrein van de voormalige kruitfabriek in Muiden zal de komende jaren een bijzondere woonwijk verrijzen. Roelofs verzorgt de civieltechnische uitwerking van het gehele gebied.

Broodje rookworst voor Serious Request Geplaatst op 23 december 2016

Woensdag 21 december werden door medewerkers van Roelofs broodjes rookworst verkocht bij het hoofdkantoor in Den Ham. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan Serious Request 2016.

Prettige feestdagen en een voorspoedig 2017! Geplaatst op 20 december 2016

Het einde van 2016 is in zicht! In deze periode kijken we traditioneel terug op het afgelopen jaar. Een jaar met uitdagende projecten, bijzondere mijlpalen en mooie ontwikkelingen.

Best Value B+ certificaten behaald Geplaatst op 15 december 2016

Als Roelofs willen we ons focussen op projecten waar wij onze meerwaarde als kennispartner in kwijt kunnen. Dit zijn projecten waar kennis en kwaliteit gewaardeerd en beloond worden. Om hier optimaal invulling aan te geven hebben drie medewerkers van Roelofs het Best Value B+ certificaat behaald.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer