0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2017 - 02

Test waterberging Traandijk gestart Geplaatst op 28 februari 2017

Donderdag 28 februari en donderdag 2 maart 2017 wordt de waterberging Traandijk uitgebreid getest. In deze waterberging kan 350.000 m3 water worden ingelaten als er heel veel neerslag valt en er wateroverlast dreigt.

Succesvolle test inlaatwerk Wetering Oost en West Geplaatst op 22 februari 2017

De door de combinatie Roelofs – De Waard gerealiseerde waterbergingsgebieden Wetering Oost en West zijn de afgelopen week succesvol getest.

Erfverhardingen door Roelofs Geplaatst op 17 februari 2017

Wilt u op uw bedrijf een asfaltverharding laten aanleggen of repareren? Bij Roelofs bent u aan het goede adres voor de toepassing van asfalt voor (agrarische) erfverhardingen. We hebben alle technieken in huis om preventief onderhoud uit te voeren. Het overlagen van een bestaande verharding van beton of klinkers is tevens mogelijk.

Symposium risicogestuurd beheer en onderhoud Geplaatst op 15 februari 2017

In maart worden er vier symposia ‘Risicogestuurd beheer en onderhoud’ georganiseerd voor beheerders en bestuurders. Sprekers van de provincie, gemeente en het CROW delen hier hun waardevolle kennis en ervaring. Ook is er tussendoor de gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en ervaringen uit te wisselen met andere kennispartijen, waaronder Roelofs.

Succesvolle Infra Relatiedagen Geplaatst op 10 februari 2017

Van 7 tot en met 9 februari 2017 was Roelofs aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. We kunnen terugkijken op een succesvolle beurs waar we veel bestaande relaties hebben ontmoet, maar ook diverse nieuwe contacten hebben opgedaan.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer