0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2017 - 03

Zonnige Stagedag op het Indië terrein Geplaatst op 31 maart 2017

Vanuit de Roelofs Academy is er op donderdag 30 maart 2017 een Stagedag georganiseerd voor alle stagiairs die momenteel werkzaam zijn bij Roelofs. Op het Indië terrein in Almelo kregen zij de mogelijkheid om zowel elkaar als Roelofs beter te leren kennen en het reeds opgedane beeld met elkaar te delen.

Herinrichting Hoofdweg Wedde afgerond Geplaatst op 29 maart 2017

In het kader van het Hoefijzerproject heeft Roelofs de voorbereidingen, namelijk het ontwerp en de engineering, van de Hoofdweg in Wedde verzorgd. Hiermee is de cultuurhistorische en landschappelijke waarde van het gebied vergroot en heeft Wedde het dorpse karakter teruggekregen.

Bezoek de bijeenkomst ‘Bikeconomics’ tijdens de BCDD in Assen Geplaatst op 22 maart 2017

Op 4 en 5 april is Roelofs aanwezig op de Bedrijven Contactdagen Drenthe, die plaatsvinden in de TT hal in Assen. In samenwerking met de Provincie Drenthe en de wielersportbond NTFU organiseren wij hier een bijeenkomst ‘Bikeconomics’.

Ontmoet Roelofs op de netwerkbeurs Steenwijkerland Geplaatst op 17 maart 2017

Roelofs is dit jaar aanwezig op netwerkbeurs Steenwijkerland die wordt gehouden op 24 en 25 maart in de Meenthe in Steenwijk.

Roelofs doet mee aan ‘Bewust Veilig’ Geplaatst op 16 maart 2017

Alle dagen van het jaar zijn we bij Roelofs actief bezig met onze veiligheid. Eén dag per jaar staan we er samen nog een keertje extra bij stil. Op vrijdag 17 maart 2017 doen we namelijk mee aan Bewust Veilig, een initiatief vanuit Bouwend Nederland.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer