0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2017 - 04

Herinrichting Vledder feestelijk geopend Geplaatst op 25 april 2017

Op vrijdag 21 april 2017 vond de feestelijke opening plaats van de heringerichte Dorpsstraat en Vledderweg, waarvan Roelofs de engineering en het toezicht tijdens de uitvoering heeft verzorgd.

Start dorpsvernieuwing Hoofdweg Emst in zicht Geplaatst op 21 april 2017

Roelofs gaat maandag 1 mei 2017 beginnen met de dorpsvernieuwing van Emst. Woensdag 19 april vond de eerste inloopbijeenkomst voor geïnteresseerden plaats.

Roelofs ontwerpt buitenruimte De Fontein in Lutten Geplaatst op 18 april 2017

Roelofs heeft onlangs opdracht gekregen voor het uitwerken van het schetsontwerp naar het uitvoeringsontwerp voor school De Fontein in Lutten. Dit betreft de herinrichting van de openbare ruimte rondom de school.

Raamovereenkomst Civiele Techniek aangenomen Geplaatst op 13 april 2017

Op dinsdag 11 april 2017 vond de officiële ondertekening plaats van het raamcontract civieltechnische ingenieursdiensten met de gemeenten Elburg, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Putten, Oldebroek en Zeewolde.

Entree camping de Pallegarste geasfalteerd Geplaatst op 12 april 2017

Onlangs heeft Roelofs de entree van camping de Pallegarste in Mariënberg voorzien van nieuw asfalt. Ook is er een drempel in de Pallegarsteweg gerealiseerd, waarmee de veiligheid een stuk is verbeterd.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer