0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2017 - 06

Veiligheidsdag 2017 op Eeserwold in Steenwijk Geplaatst op 30 juni 2017

Het terrein Eeserwold staat zaterdag 15 juli 2017 toneel voor de tweejaarlijkse Veiligheidsdag, die wordt georganiseerd door de Veiligheidsregio IJsselland en de gemeente Steenwijkerland. Tijdens deze dag laten verschillende hulpdiensten, defensie, waterschap, gemeente, provincie én vrijwilligersorganisaties zien hoe zij zich dagelijks inzetten voor veiligheid.

Lignine fietspad in Wageningen feestelijk geopend Geplaatst op 27 juni 2017

Op maandag 26 juni 2017 vond in Wageningen de feestelijke opening plaats van het eerste fietspad van lignine asfalt, dat door Roelofs is aangelegd. De opening werd gecombineerd met het symposium ‘Op weg naar bitumen-vrij asfalt’.

Roelofs sponsort mar-athon Sneek Geplaatst op 22 juni 2017

Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017 vindt de derde editie van de mar-aton rond Sneek plaats. Met verschillende loop- en wandelrondes en onder andere een midzomernachtfeest belooft het een geweldig evenement te worden!

Basisschoolkinderen maken kennis met Roelofs Geplaatst op 21 juni 2017

Dit jaar heeft Roelofs weer deelgenomen aan de BOTSS week (Bedrijven, Onderwijs, Techniek, Sociale Zaken en Stadskanaal). De Week van de Techniek is bedoeld ter promotie van techniekopleidingen en het bedrijfsleven in de gemeente Stadskanaal.

Roelofs wint eerste civiele circulaire aanbesteding in Nederland! Geplaatst op 15 juni 2017

Vrijdag 9 juni 2017 vond de uitslag plaats van de eerste circulaire civiele aanbesteding in Nederland, namelijk wijk De Parken in Apeldoorn. De Roelofs visie, waarbij circulaire economie in de infra wordt toegepast, heeft ervoor gezorgd dat het projectteam van Roelofs 1e geworden is!

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer