0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2017 - 08

Revitalisatie van het Lemsterpad in bouwteam Geplaatst op 29 augustus 2017

De gemeente De Fryske Marren en Roelofs gaan in bouwteamverband het industrieterrein ‘Lemsterpad’ revitaliseren. De realisatie van de werkzaamheden starten op 30 augustus 2017, waarbij de bereikbaarheid van de bedrijven en woningen wordt gewaarborgd.

Roelofs helpt VC Sneek Europa in Geplaatst op 24 augustus 2017

Roelofs gaat het aankomende seizoen een speelster van Dames 1 van Volleybalclub Sneek adopteren. Met deze sponsoring steunt Roelofs de club in de Europese volleybalcompetitie.

26 augustus: Van Dijk Triathlon Veenendaal Geplaatst op 22 augustus 2017

Wat ooit begon als een informele wedstrijd opgezet door een paar fanatieke enthousiastelingen, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groots en professioneel evenement dat ieder jaar weer blijft groeien. Roelofs hecht waarde aan de maatschappij om haar heen en daarom steunen we graag zo’n sportief regionaal evenement als de Triathlon in Veenendaal.

Bezoek Roelofs tijdens de Dag van de Openbare Ruimte! Geplaatst op 17 augustus 2017

Ieder jaar ligt er weer een grote uitdaging voor beheerders van de openbare ruimte om de kwaliteit op streefniveau te krijgen.

Verkeersonderzoek vanuit de lucht met DataFromSky Geplaatst op 15 augustus 2017

Als eerste in de Benelux kan Roelofs verkeersonderzoek uitvoeren vanuit de lucht. Met behulp van bijvoorbeeld drones worden opnames gemaakt die met software van DataFromSky worden geanalyseerd. De eerste projecten zijn inmiddels uitgevoerd, en de resultaten zijn zeer positief!

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer