0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2017 - 09

Zonnepanelen maken zandwinning Het Rutbekerveld zelfvoorzienend Geplaatst op 28 september 2017

Op de zandwinlocatie Het Rutbekerveld, gelegen tussen Enschede en Haaksbergen, zijn zonnepanelen geplaatst. Deze installatie van 32 panelen is op jaarbasis voldoende om de kantoorunits en buiteninstallaties volledig van energie te voorzien.

Spannend voetbal levert € 1000 op voor Dutch Rescue Dogs Geplaatst op 26 september 2017

Op maandag 25 september 2017 vond de jaarlijks terugkerende voetbalwedstrijd plaats tussen de gemeente Noordenveld en Roelofs. Deze wedstrijd, die elk jaar gekoppeld is aan een goed doel, werd gespeeld op het veld van VV Nieuw-Roden te Nieuw-Roden.

Roelofs gestart met Afbouw BRAVO 3 Geplaatst op 22 september 2017

Roelofs is gestart met het prestigieuze project Afbouw BRAVO 3, waarbij de Zuidelijke rondweg Woerden wordt aangelegd. De weg loopt vanaf bedrijventerrein Middelland naar de aansluiting op de A12 bij Nieuwerbrug en Waarder. Woerden krijgt hiermee een tweede verbinding met de A12.

Volop ontwikkeling Geplaatst op 20 september 2017

De groei van onze werkzaamheden betekent ook een toename in het aantal medewerkers. In september zijn bijna 30 mensen van start gegaan bij Roelofs, waaronder een groot aantal stagiaires en leerlingen.

Koning opent Blauwe As Geplaatst op 14 september 2017

Koning Willem-Alexander opent op vrijdagmiddag 15 september de Blauwe As-vaarroute in Assen, waar de Groningerbrug en Weiersbrug tevens onderdeel van zijn.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer