0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2017 - 10

Verkeersonderzoek vanuit de lucht & VISSIM Geplaatst op 31 oktober 2017

Donderdag 26 oktober 2017 heeft Roelofs op de User Group Meeting van PTV een presentatie gehouden over verkeersonderzoek vanuit de lucht. Tijdens deze bijeenkomst heeft Roelofs laten zien wat de mogelijkheden zijn met deze nieuwe onderzoeksmethodiek in combinatie met VISSIM.

Veiligheidsdag voor basisschoolkinderen Emst Geplaatst op 26 oktober 2017

Vanuit het project ‘Dorpsvernieuwing Hoofdweg Emst’ werd op 24 oktober 2017 een Veiligheidsdag georganiseerd voor kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 van de nabijgelegen school. De kinderen maakten deze dag kennis met het project, maar werden ook op een interactieve manier geïnformeerd over de gevaren op de bouwplaats en de dode hoek.

Tiendaagse afsluiting voorbij: drie turborotondes gerealiseerd! Geplaatst op 24 oktober 2017

Drie turborotondes in tien dagen, het zit erop! Het was de eerste fase van het project ‘Afbouw BRAVO N420 en rotondes Woerden’, waarbij een compleet nieuwe N420 wordt gebouwd.

Ontmoet Roelofs op de Promotiedagen Noord-Nederland! Geplaatst op 23 oktober 2017

Roelofs is dit jaar wederom aanwezig op de Promotiedagen Noord-Nederland die worden gehouden op 7 en 8 november in Groningen. DJ, schrijver, theatermaker en vooral televisiemaker Arjen Lubach komt 7 november naar Martiniplaza om de 31e editie te openen.

Realisatie project ‘Westflank Ermelo’ gestart Geplaatst op 18 oktober 2017

Roelofs verzorgt in Ermelo de voorbereiding en uitvoering van het project ‘Westflank’. Tijdens dit project worden verschillende wegen opnieuw ingericht, worden betonnen fietspaden aangelegd en wordt een rotonde gerealiseerd.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer