0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2017 - 11

Green Deal Duurzaam GWW 2.0 ondertekend door Roelofs Geplaatst op 27 november 2017

In totaal hebben zeven partijen maandag 27 november 2017 een handtekening gezet onder de Green Deal Duurzaam GWW 2.0. Daarmee is een groep van ondersteuners, uitdragers en uitvoerenden van deze deal een stap verder in het bereiken van de doelstelling: Duurzaamheid is in 2020 een integraal onderdeel van alle spoor- grond- water- en wegenbouwprojecten.

Interessante Stagedag voor stagiairs Geplaatst op 20 november 2017

Vanuit de Roelofs Academy is er op donderdag 16 november 2017 opnieuw een Stagedag georganiseerd voor alle stagiairs die momenteel werkzaam zijn bij Roelofs. Hierbij kregen zij de mogelijkheid om zowel elkaar als Roelofs beter te leren kennen en het reeds opgedane beeld met elkaar te delen.

Raamcontract verkeersonderzoek gemeente Groningen Geplaatst op 14 november 2017

Roelofs mag de komende jaren diverse verkeersonderzoeken verzorgen voor de gemeente Groningen. Op 9 november 2017 werd namelijk het raamcontract ingenieursdiensten, perceel 5 “verkeersonderzoek” officieel ondertekend.

Schop in de grond in Norg! Geplaatst op 10 november 2017

Op vrijdag 10 november heeft wethouder Henk Kosters samen met Roelofs de eerste schop in de grond gezet als start van de nieuwe woonwijk Oosterveld. De starthandeling vond plaats ter hoogte van de Oosterveldweg (kruising Peesterstraat/Bonhagen) in Norg.

Opening gemaal Harculo op 23 november Geplaatst op 08 november 2017

Het nieuwe gemaal Harculo, dat door de combinatie Knol, Mous & Roelofs in bouwteam is gerealiseerd, wordt 23 november 2017 geopend. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd de opening bij te wonen.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer