0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2018 - 02

Roelofs aanwezig op de Innovatiemarkt in Delft Geplaatst op 27 februari 2018

Op 8 maart 2018 is Roelofs met een stand aanwezig op de innovatiemarkt, één van de onderdelen van de kwartaalbijeenkomst van Infra-Innovatie Netwerk.

Tunnel maakt verbinding recreatieplas en PonyparkCity Geplaatst op 16 februari 2018

Roelofs verzorgt de engineering en realisatie van de tunnel die de verbinding gaat maken tussen PonyparkCity en de voormalige zandwinlocatie van Roelofs, die straks als recreatieplas gaat dienen. In bouwteamverband wordt er zo voor gezorgd dat de plas weer een mooie functie vervult en dat daarmee ‘meer waarde aan ruimte’ wordt gecreëerd.

Zeer geslaagde editie van de Infra Relatiedagen Geplaatst op 13 februari 2018

Van 6 tot en met 8 februari 2018 was Roelofs aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Met de ontmoeting van veel bestaande en nieuwe contacten, het winnen van de DIA Innovation Award en een goed bezochte masterclass kunnen we terugkijken op een succesvolle beurs.

Roelofs winnaar van de DIA Innovation Award! Geplaatst op 09 februari 2018

Op de slotdag van de Infra Relatiedagen 2018 werd Roelofs uitgeroepen tot winnaar van de DIA Innovation Award, die werd uitgereikt door kennis- en adviescentrum Volandis. Zowel een publieks- als een vakjury kon hierbij stemmen op het bedrijf dat zich het meest weet te onderscheiden op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de bouw en infra.

Grote opkomst masterclass Infra Relatiedagen Geplaatst op 08 februari 2018

De masterclass ‘Circulair ontwerpen voor de openbare ruimte van de toekomst’ op 6 februari kon rekenen op een grote opkomst. Meer dan vijftig studenten van verschillende hogescholen reisden af naar de Infra Relatiedagen om deze middag, die werd georganiseerd vanuit de Roelofs Academy, bij te wonen.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer