0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2018 - 03

Basisschoolkinderen monitoren zelf impact op omgeving Geplaatst op 29 maart 2018

Groep 8 van de Prins Willem-Alexanderschool in Waarder (bij Woerden) kreeg onlangs een gastles vanuit ons kenniscluster Energie en Milieu. Met de gastles worden de kinderen geïnspireerd om mee te denken over hun omgeving en betrekt Roelofs ze bij een project in de buurt, in dit geval afbouw BRAVO N420 in Woerden.

Basisschoolkinderen Den Ham maken kennis met Roelofs Geplaatst op 27 maart 2018

Ruim 90 leerlingen van de groepen 8 van de drie basisscholen uit Den Ham hebben donderdag 22 en vrijdag 23 maart een bezoek aan Roelofs gebracht. Door allerlei activiteiten maakten zij kennis met ons bedrijf en verschillende kanten van de infrasector.

Ondertekening overeenkomst ‘Hart van Leusden’ Geplaatst op 22 maart 2018

Donderdag 22 maart is de bouwteamovereenkomst voor de uitvoering van de voorbereidende werkzaamheden aan het ‘Hart van Leusden’ ondertekend. Dit betreft de renovatie van het openbare gebied van De Hamershof.

Start seizoen verkeersonderzoek vanuit de lucht Geplaatst op 21 maart 2018

Nu de dagen langer worden is de optimale uitvoeringsperiode voor verkeersonderzoek vanuit de lucht weer aangebroken. Inmiddels zijn de eerste onderzoeken, die worden uitgevoerd met behulp van drones, alweer uitgevoerd.

Kennisdeling centraal tijdens cursussen Rioned Geplaatst op 20 maart 2018

Stichting Rioned organiseert op 22 maart 2018 een dag met praktijkgerichte minicursussen over riolering. Vanuit de expertise water, riolering en ecologie geeft Roelofs medewerker Peter Wonink samen met Almer de Jong van de gemeente Apeldoorn de cursus ‘Repareren, renoveren of vervangen?’.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer