0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2018 - 04

Feestelijke dag op Mozartlaan in Hengelo Geplaatst op 26 april 2018

Wethouder Marcel Elferink heeft woensdag 25 april 2018 het project op de Mozartlaan in Hengelo feestelijk afgesloten. Het afgelopen jaar heeft Roelofs daar in een Bouwteam met de Gemeente Hengelo gewerkt aan rioolverzwaring.

Inwoners Bergentheim ervaren vernieuwde plein met Virtual Reality Geplaatst op 24 april 2018

Inwoners van Bergentheim (gemeente Hardenberg) ervaarden donderdagavond hun vernieuwde Bastingplein dankzij Virtual Relity. Met een VR-bril op kregen de bezoekers van de inloopbijeenkomst een indruk van hoe het plein er straks uit komt te zien.

Jelka en Jasmijn fietsen weg door Ee open Geplaatst op 23 april 2018

Als echte sterren fietsten ze het pleintje bij dorpshuis de Jister op. Jelka en Jasmijn, twee buurmeisjes uit het dorp Ee, openden samen met gedeputeerde Sietske Poepjes de vernieuwde N358 door Ee. De provincie Fryslân maakte samen met de gemeente Dongeradeel de weg veiliger door onder andere de kruispunten aan te passen.

Roelofs sponsor van Schoolkorfbaltoernooi Steenwijk Geplaatst op 10 april 2018

De komende weken staan in het teken van korfbal voor de basisschoolleerlingen uit Steenwijk. Roelofs is trotse sponsor van het Schoolkorfbaltoernooi 2018 georganiseerd door Korfbalvereniging Noveas.

Geslaagde Stagedag bij zandwinterrein Oosterweilanden Geplaatst op 05 april 2018

Vanuit de Roelofs Academy is er op woensdag 4 april 2018 opnieuw een Stagedag georganiseerd. Alle stagiairs die momenteel werkzaam zijn bij Roelofs maakten nader kennis met het bedrijf, elkaar en de zandwintak van het bedrijf.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer