0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2018 - 05

Extreme neerslag en modderstromen vervuilen infiltratieriool Geplaatst op 30 mei 2018

De afgelopen week zijn we in Nederland opgeschrikt door water dat tot kniehoogte in de straten stond. Het zuiden van het land had te kampen met modderstromen. Maar wat gebeurt er met al het zand en slib als het water weer is weggetrokken?

BRAVO-run in Woerden een groot succes Geplaatst op 28 mei 2018

Afgelopen zaterdag hebben ruim 290 mensen meegedaan met de BRAVO-run. De hardloopwedstrijd over de nieuwe Zuidelijke randweg bij Woerden was een groot succes. De BRAVO-run is georganiseerd door Roelofs en RunnersClub Woerden die in opdracht van de Provincie Utrecht de omgeving zo wilde bedanken voor hun geduld en begrip tijdens de aanleg van de nieuwe provinciale weg.

Roelofs in gesprek met studenten uit de watersector Geplaatst op 25 mei 2018

Stichting RIONED hield op donderdag 24 mei het kennisevenement Down the Drain. Roelofs was aanwezig en ging met hbo-studenten uit de watersector in gesprek over risico en assetmanagement.

Roelofs op kennisdag VPNG over omgang met aannemers Geplaatst op 22 mei 2018

Roelofs was op donderdag 17 mei te gast op de kennisdag van de Vereniging Projectmanagement Nederlandse Gemeenten (VPNG). In Utrecht gingen projectmanagers van verschillende gemeenten in gesprek over het thema ‘anders omgaan met aannemers’.

Roelofs aanwezig op Bedrijvendag Windesheim Geplaatst op 18 mei 2018

Om in contact te komen met studenten en hen te inspireren was Roelofs aanwezig op de Nervi Bedrijvendag op Hogeschool Windesheim in Zwolle. De dag werd georganiseerd door studievereniging Nervi.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer