0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2018 - 06

Roelofs in MKB Innovatie Top 100 Geplaatst op 27 juni 2018

Roelofs is één van de innovatiefste bedrijven van Nederland. Het kennisbedrijf is opgenomen in de MKB Innovatie Top 100 van de Kamer van Koophandel, zo werd maandag bekend gemaakt.

Eigen stroomvoorziening in de Direct Units en schaftketen door zonnepanelen Geplaatst op 25 juni 2018

De werkplaats van Roelofs heeft in samenwerking met HTS-studenten elektronica de afgelopen maanden mobiele zonnepanelen ontwikkeld voor op de daken van Direct Units en schatftketen van Roelofs. Op het project De Parken in Apeldoorn draait momenteel een pilot in samenwerking met Bredenoord uit Apeldoorn, een leverancier van stroomvoorzieningen en generatoren.

Roelofs op speeddate met Groningse studenten Geplaatst op 20 juni 2018

Donderdag 6 juni was Roelofs aanwezig op een speeddate-event op de Hanzehogeschool in Groningen. Deze dag stond in het teken van het in gesprek gaan met studenten en was georganiseerd door Studievereniging Hestia.

Topsport tijdens CSI Twente Geplaatst op 14 juni 2018

Van 12 tot en met 17 juni 2018 is het weer genieten voor paardensportliefhebbers uit binnen- en buitenland tijdens het internationale sportevenement CSI Twente. Roelofs is al jaren één van de hoofdsponsors van dit evenement met een unieke mix van sport, business, culture en entertainment.

“Jonge mensen komen met creatieve ideeën tegen zwerfafval” Geplaatst op 14 juni 2018

Net als afgelopen jaren levert Roelofs ook dit jaar weer een bijdrage aan de Waste Battle. De Waste Battle vraagt middelbare scholieren uit de gemeente Súdwest-Fryslân om na te denken over het stimuleren van afvalscheiding. Roelofs steunt dit project met een financiële bijdrage en neemt zitting in de jury.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer