0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2018 - 08

Optimale tijd voor verkeersonderzoek vanuit de lucht Geplaatst op 28 augustus 2018

Nu de zomervakantie op zijn einde komt en het verkeer toeneemt, is de optimale uitvoeringsperiode voor verkeersonderzoek vanuit de lucht weer aangebroken. Inmiddels zijn de eerste onderzoeken dit schooljaar, die worden uitgevoerd met behulp van drones, alweer uitgevoerd.

Uitgelicht project: Hart van Leusden Geplaatst op 23 augustus 2018

Roelofs werkt het komende jaar in het centrum van Leusden. Met het bouwteam Hart van Leusden fase 1 wordt gewerkt in en rond winkelcentrum De Hamershof. Groot onderdeel hiervan is het leveren en aanbrengen van natuurstenen verharding. Daarnaast worden ook lijngoten, zitelementen, waterelementen en groen aangelegd.

Roelofs sponsor van Triathlon Veenendaal Geplaatst op 20 augustus 2018

Ook dit jaar is Roelofs weer trotse sponsor van de Admicom Triathlon in Veenendaal. De triathlon is op zaterdag 25 augustus en ook medewerkers van Roelofs zullen meedoen. Roelofs, met een vestiging in Veenendaal, hecht waarde aan de maatschappij om haar heen en steunt graag regionale evenementen zoals de Triathlon Veenendaal.

Project uitgelicht: Reconstructie Nieuwstraat Almelo in volle gang Geplaatst op 16 augustus 2018

Roelofs is gestart met fase 2 van de werkzaamheden in de Nieuwstraat in Almelo, vanaf de Lindestraat tot de ingang van de parkeerplaats van de Albert Heijn. Binnen dit werkgebied worden huidige materialen opgeruimd, wordt het nieuwe riool aangebracht en wordt daarna de straat voorzien van nieuwe bestrating.

Roelofs weer in Ingenieurs Top 50 Geplaatst op 13 augustus 2018

Roelofs staat ook in 2018 in de Ingenieurs Top 50 van het Technisch Weekblad. Het blad stelt elk jaar de top 50 op, aan de hand van omzet, bedrijfsresultaat en omzet per werknemer van de ingenieursbureaus in Nederland. Roelofs staat in 2018 op plek 38.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer