0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2018 - 09

VLOG: Roelofs denkt mee in Green Deal Workshop in Zweden Geplaatst op 28 september 2018

Roelofs is door het Ministerie van Buitenlandse Zaken uitgenodigd om deel te nemen aan een Workshop Green Deals in Stockholm. Tobias Strating, projectleider circulaire economie, is vorige week naar Zweden afgereisd om mee te denken over de inzet van Green Deals in samenwerkingen tussen overheden en het bedrijfsleven.

Eigenaarschap over gebruikt materiaal in Apeldoorn met materialenpaspoort Geplaatst op 25 september 2018

Hoe neem je verantwoordelijkheid voor de gebruikte bouwmaterialen in een project? En hoe garandeer je dat het materiaal bij einde levensduur zo hoogwaardig mogelijk wordt hergebruikt? In de Apeldoornse wijk De Parken werkt Roelofs met een materialenpaspoort.

Jaarlijkse voetbalwedstrijd tegen gemeente Noordenveld levert € 1000,- op voor ShowerPower Geplaatst op 25 september 2018

Maandag 24 september 2018 vond de jaarlijkse voetbalwedstrijd tussen de gemeente Noordenveld en Roelofs plaats. Het schenken van een gift aan een goed doel staat altijd centraal tijdens deze traditie, die gehouden wordt in de week van de Rodermarkt. Dit jaar komt het bedrag van €1000,- ten goede aan ShowerPower Stichting.

Website Noaberbeheer gelanceerd Geplaatst op 21 september 2018

De website van Noaberbeheer is deze week gelanceerd. Noaberbeer, een dochteronderneming van Roelofs, verzorgt de groenvoorziening in opdracht van diverse partijen. Op www.noaberbeheer.nl is te lezen hoe Noaberbeheer concreet invulling geeft aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Casus Apeldoorn: circulariteit als verbindende factor Geplaatst op 19 september 2018

Circulariteit is volgens Roelofs meer dan alleen het hergebruik van materialen en het voorkomen van afval. In ons project in de Apeldoornse wijk De Parken werken wij bijvoorbeeld vanuit vier pijlers: ‘geen afval’, ‘compleet circulaire materialen’, ‘modulaire en gedocumenteerde werkwijze’ en ‘samen doen’. Al deze elementen komen samen in een circulaire picknicktafel voor en door de wijk.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer