0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2018 - 10

Meeting the Circular market Geplaatst op 30 oktober 2018

Op 7 november 2018 organiseert de landelijke overheid in samenwerking met de gemeente Den Haag de circulaire beurs Meeting the Circular market. Roelofs is gevraagd hieraan mee te werken en circulaire producten en oplossingen te presenteren.

Roelofs partner van het Nationaal Verkeerskundecongres 2018 Geplaatst op 24 oktober 2018

Roelofs is dit jaar partner van het Nationaal Verkeerskundecongres. Het congres wordt gehouden op 31 oktober en 1 november 2018 in ’s-Hertogenbosch. Op 31 oktober is Roelofs aanwezig op het Précongres en op 1 november is Roelofs te vinden op het Partnerpoint in 1931 Congrescentrum.

Twentse gemeenten ontdekken verkeersonderzoek met drones op Airshow Geplaatst op 19 oktober 2018

Roelofs hield vorige week een Airshow in Hengelo samen met partner HighScan Drone Solutions. Verschillende Twentse gemeenten maakten kennis met de mogelijkheden van verkeersonderzoek vanuit de lucht met drones.

Studenten bezoeken projectbureau tijdens Infra College Tour Geplaatst op 15 oktober 2018

Onlangs kreeg Roelofs een groep MBO Infra-studenten over de vloer bij projectbureau De Skieding. Dit in het kader van de Infra College Tour, een initiatief van Provincie Fryslân en Samen FIKS.

Dag van de Duurzaamheid! Geplaatst op 10 oktober 2018

Vandaag is het de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Vanuit ons kenniscluster Energie & Milieu verzorgen wij een kennissessie op het BouwCirculair congres 2018.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer