0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2018 - 11

Veiliger kruispunt dankzij drones in Vlaanderen Geplaatst op 30 november 2018

de lucht in het Belgische Hasselt. Roelofs, DroneMatrix en Anyways doen een testproject met de drones, waarbij gevaarlijke kruispunten in kaart worden gebracht.

Stagiairs in gesprek over circulair bouwen op Stagedag Geplaatst op 29 november 2018

De Roelofs Academy heeft op vrijdag 23 november een Stagedag gehouden. Stagiairs en afstudeerders van Roelofs deden inspiratie op bij het project De Parken in Apeldoorn en gingen vervolgens in gesprek over circulair bouwen en klimaatverandering. “Ik denk dat we steeds meer moeten doen met hergebruik van materiaal met zo min mogelijk afval”, vertelt een stagiair op de Stagedag.

Toekomstige generatie centraal tijdens NVB Jaarcongres Geplaatst op 26 november 2018

“Ik werk in de bouw!” Het NVB Jaarcongres opende met vier jonge talenten uit de bouw op het podium, waaronder ook Roelofs-medewerker Manouk Mulder.

Verkeersonderzoek 2.0 tijdens Vakbeurs Mobiliteit in Houten Geplaatst op 23 november 2018

Op woensdag 28 en donderdag 29 is Roelofs samen met haar partners Anyways en DroneMatrix aanwezig op de Vakbeurs Mobiliteit. We gaan tijdens deze beurs graag met u in gesprek over de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van mobiliteit. Eén van die innovaties is verkeersonderzoek 2.0 en Parkeerdetectie.

Infrafocus in finale EBG Innovatie Pitch Infra Geplaatst op 22 november 2018

Infrafocus staat op donderdag 6 december in de finale van de EBG Innovatie Pitch Infra. De prijsvraag is een initiatief van de Economic Board Groningen met als doel innovaties in de Infra voor de provincie Groningen te stimuleren.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer