0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2019 - 01

Roelofs verzorgt kennissessie voor Bouwend Nederland tijdens InfraTech 2019 Geplaatst op 15 januari 2019

Tijdens de InfraTech verzorgt Roelofs op donderdag 17 januari 2019 een kennissessie over circulair verantwoord renoveren van de openbare ruimte. Tijdens deze sessie staat het project De Parken in Apeldoorn centraal.

Verkeerskunde trends 2019: slim systeem leert zichzelf te analyseren Geplaatst op 11 januari 2019

Het blad ‘Verkeerskunde Trends 2019’ besteedt met diverse interviews en achtergrondartikelen aandacht aan de verkeerskundige ontwikkelingen voor de toekomst. Hierin wordt ook een artikel gewijd aan de Roelofs organisatie en diens ontwikkelingen, met Parkeerdetectie als innovatie in het bijzonder.

Herinrichting Raadhuisplein en Veenlustplein te Veendam Geplaatst op 04 januari 2019

In oktober 2018 is Roelofs geselecteerd als bouwteampartner voor de herinrichting van het Raadhuisplein en Veenlustplein. De gemeente Veendam, Royal HaskoningDHV en Roelofs hebben de afgelopen maanden gezamenlijk gewerkt aan de uitwerking van de plannen voor de herinrichting van het Raadhuisplein en Veenlustplein.

R2vision: Roelofs’ visie op ruimte #18 Geplaatst op 02 januari 2019

‘Samen sterker, dat geeft energie!’ staat centraal in de nieuwste uitgave van ons magazine R2vision: Roelofs’ visie op Ruimte. Met een terugblik op de recente successen én een vooruitblik op de ontwikkelingen voor de toekomst.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer