0546 - 67 88 88

Nieuwsarchief - 2019 - 03

Roelofs wederom raamcontract gemeente Arnhem Geplaatst op 19 maart 2019

Roelofs heeft de gunning ontvangen om als één van de vijf vaste partijen de ingenieursproducten voor de gemeente Arnhem te mogen verzorgen.

Roelofs aanwezig bedrijvenmarkt Hanzehogeschool Groningen Geplaatst op 18 maart 2019

Aanstaande woensdag is Roelofs aanwezig tijdens de jaarlijkse bedrijvenmarkt van de School voor Architectuur & Built Environment (SABE) van de Hanzehogeschool Groningen.

Inspirerende bijeenkomst Asfaltketen Noord Geplaatst op 13 maart 2019

Op donderdag 7 maart was Roelofs gastheer voor het kwartaaloverleg van Asfaltketen Noord, een initiatief van BouwCirculair Beton en Asfalt.

Herinrichting Industrieplein Hengelo van start Geplaatst op 08 maart 2019

Het Industrieplein in Hengelo, dat zich achter het NS-station bevindt, zal in bouwteamverband een mooie opwaardering krijgen.

Roelofs steunt VC Sneek Geplaatst op 07 maart 2019

Aanstaande zaterdag 9 maart 2019 speelt Dames 1 van Volleybalclub Sneek tegen Eurosped. Roelofs is wedstrijdsponsor van deze eredivisie wedstrijd.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer