0546 - 67 88 88

Een terugblik op 2016 met ons jaaroverzicht

Geplaatst op 03 januari 2017

Terugkijken is vooruitzien. Onder dat motto publiceren we elk jaar een jaaroverzicht. Hierin wordt niet alleen uitgebreid teruggekeken naar het afgelopen jaar, maar worden ook de ambities voor 2017 en verder uitgesproken.

Met dit jaaroverzicht nemen we u mee in 2016. De ontwikkeling in innovatieve oplossingen, zoals de integratie van 3D ontwerp, heeft dit jaar een enorme vlucht genomen. Een bijzondere mijlpaal was de opening van onze vestigingen in Sneek en Spijkenisse waarmee we ook in deze regio's dichterbij de medewerkers, klanten en werkomgeving staan. Verder heeft het doel om in 2030 klimaatneutraal te zijn concreet vorm gekregen met het Roelofskompas. Nu staat de uitdaging voor de deur om deze doelstelling verder uit te dragen.

Met uitdagende projecten en gezond ondernemerschap gaan wij dit jaar, graag samen met u, vol enthousiasme tegemoet.

Dit en meer is te lezen in ons jaaroverzicht van 2016. Een bundeling van de ontwikkelingen en highlights van het afgelopen jaar.

Bekijk hier het jaaroverzicht

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer