0546 - 67 88 88

Draagvlak creëren met het Roelofs Designlab – volg de Masterclass!

Geplaatst op 24 januari 2019

Vergroot hier de uitnodiging

Tijdens de Infra Relatiedagen wordt er een masterclass ‘De toekomst van ontwerpen” georganiseerd. Hierbij geven we een kijkje in ons Designlab en leggen we uit hoe we onder andere Virtual Reality en gamesoftware inzetten in infraprojecten.

Met het Designlab kunnen meerdere ontwerpen realistisch in beeld worden gebracht. Op deze manier een variantenstudie uitwerken, zorgt voor een gedragen en haalbaar resultaat. Een op maat gemaakte visualisatie van een ontwerp is daarmee een perfect ontwerp- en communicatie¬middel voor ingenieur, stakeholder, politiek en omgeving.

De voordelen:

  • Verkleinen van faalkosten
  • Voorkomen van discussies
  • Tijdwinst (de doorlooptijd wordt versneld)

De varianten kunnen uitgewerkt worden in een statisch, dynamisch of interactief product. Afhankelijk van het gewenste resultaat en het budget zijn hierbinnen verschillende gradaties mogelijk: het kan zo gedetailleerd worden als de opdrachtgever wenst.

Masterclass ‘Het ontwerpproces met het Designlab’
Vanuit de Roelofs Academy wordt de masterclass ‘De toekomst van ontwerpen: Het ontwerpproces met het Designlab’ georganiseerd. Hierbij geven we een kijkje in ons Designlab en leggen we uit hoe we onder andere Virtual Reality en gamesoftware inzetten in infraprojecten. Kennis die studenten zowel tijdens hun studie als daarna kunnen gebruiken!

Datum: Dinsdag 5 februari 2019
Tijd: 15.00 - 16.00 uur
Locatie: Infra Relatiedagen, Evenementenhal Hardenberg

Student? En wil je deze leerzame masterclass bijwonen? 
Meld je dan nu aan! Deelname is geheel gratis.

Aanmelden

De masterclass is onderdeel van de “Toekomstdag”. De Toekomstdag is in leven geroepen om de jongeren vanaf 14 jaar een kijkje te geven in de toekomst van de GWW-sector. Lees meer hierover op de website van de Infra Relatiedagen.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer