0546 - 67 88 88

Inspirerende bijeenkomst Asfaltketen Noord

Geplaatst op 13 maart 2019

Op donderdag 7 maart was Roelofs gastheer voor het kwartaaloverleg van Asfaltketen Noord, een initiatief van BouwCirculair Beton en Asfalt.

Vanuit onze ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn hebben wij ons aangesloten bij BouwCirculair Beton en Asfalt. BouwCirculair is een platform waarin alle partijen uit de ketens bij elkaar worden gebracht, dat stimuleert tot het formuleren van harde doelstellingen en zorgt voor intensieve kennisuitwisseling.

Tijdens deze bijeenkomst vertelde Roelofs hoe je de circulaire transitieagenda in de bouwprocessen kan integreren. Onze kennis en ervaring (zoals ontwerpprincipes, LCA en MKI) opgedaan tijdens het eerste civiel technische project in Nederland, de renovatie van De Parken in Apeldoorn, speelde hierbij een belangrijke rol. Daarnaast was het voor de aanwezigen natuurlijk om mooie gelegenheid om kennis te maken met het platform BouwCirculair.

Meer over BouwCirculair:

www.bouwcirculair.nl

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer