0546 - 67 88 88

Interessante Stagedag voor stagiairs

Geplaatst op 20 november 2017

Vanuit de Roelofs Academy is er op donderdag 16 november 2017 opnieuw een Stagedag georganiseerd voor alle stagiairs die momenteel werkzaam zijn bij Roelofs. Hierbij kregen zij de mogelijkheid om zowel elkaar als Roelofs beter te leren kennen en het reeds opgedane beeld met elkaar te delen.

De dag begon op de Roelofs vestiging in Veenendaal. Na een introductie werd er in informele setting gepraat over wat de studenten belangrijk vinden in hun toekomstige baan en hoe een bedrijf daaraan kan bijdragen. Hierbij werd gebruik gemaakt van een interactief programma, waarmee via de smartphone vragen werden gesteld.

Na een lunch werd er een rondleiding gegeven op het werk Afbouw BRAVO N420 in Woerden. Tenslotte werd de gezellige dag afgesloten met een borrel.

Roelofs Academy
Roelofs hecht veel waarde aan de nieuwe generatie en het delen van kennis. Naast het organiseren van masterclasses, gastcolleges en bijeenkomsten doet Roelofs regelmatig en graag een beroep op stagiairs en afstudeerders van alle niveaus. De stages kunnen binnen diverse kennisclusters en afdelingen van Roelofs plaatsvinden.

Geïnteresseerd in een (afstudeer)stage bij Roelofs? Neem via de pagina Werken bij Roelofs contact op voor de mogelijkheden.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer