0546 - 67 88 88

‘Kiezen voor kwaliteit levert een fraaie schoolzone op’

Geplaatst op 06 maart 2018

Met als titel ‘Kiezen voor kwaliteit levert een fraaie schoolzone op: Voorbeeld van goede samenwerking in de keten!’ besteedt SEB Talk een groot artikel aan de inrichting van de openbare ruimte van MSG de Garve. Roelofs heeft samen met de gemeente en de scholen dit ontwerp gemaakt, en was tevens verantwoordelijk voor de uitvoering.

Roelofs maakte het ontwerp samen met gemeente en scholen. Het bedrijf deed ook de uitvoering. Het ging om het inrichten van de omgeving (inclusief schoolzone) en het schoolplein, nieuwe riolering, afkoppeling van regenwater, de aanleg van nieuwe verhardingen en het plaatsen van een geluidsscherm. Projectleider Arno Dijkstra van Roelofs: ‘Bij de uitvraag werd extra aandacht gevraagd voor sprekend straatwerk voor de schoolzone. In het plan hebben wij aangegeven hoe we dat gingen doen.”

Benieuwd naar het gehele artikel? Via onderstaande link is het magazine te lezen:

Ga naar artikel

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer