0546 - 67 88 88

Maak kennis met het Roelofs Designlab op de Infra Relatiedagen

Geplaatst op 25 januari 2019

Van simpele foto-inpassing tot complete virtuele wereld: Het Roelofs Designlab bevat een breed scala aan mogelijkheden om meerdere ontwerpvarianten te tonen. Hiermee is het Designlab hét middel om draagvlak te creëren bij bestuur, stakeholders en burgers. Op de Infra Relatiedagen laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn!

Bezoek onze stand tijdens de Infra Relatiedagen en laat je inspireren over actuele onderwerpen zoals:

Masterclass: De toekomst van ontwerpen
Vanuit de Roelofs Academy wordt de masterclass ‘De toekomst van ontwerpen: Het ontwerpproces met het Designlab’ georganiseerd. Hierbij geven we een kijkje in ons Designlab en leggen we uit hoe we onder andere Virtual Reality en gamesoftware inzetten in infraprojecten. Kennis die studenten zowel tijdens hun studie als daarna kunnen gebruiken!
Datum: Dinsdag 5 februari 2019
Tijd: 15.00 - 16.00 uur

We kijken uit naar een inspirerende beurs!

Infra Relatiedagen
Evenementenhal Hardenberg
5 – 6 – 7 februari 2019
Standnr. 201 (let op, dit is in hal 2, 10 meter naast onze 'vertrouwde plek'. Bekijk hier de plattegrond)

Vraag gratis toegangsbewijzen aan

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer