0546 - 67 88 88

Meld u aan voor Bikeconomics!

Geplaatst op 08 augustus 2017

Hoe ziet het fietspad van de toekomst eruit? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van beleving, service en apps maar ook rondom het gebruik van drones en sensoren? Tijdens het seminar ‘Bikeconomics’ op 28 september dagen de Provincie Drenthe, de NTFU en Roelofs u uit nieuwe kansen te benutten voor fietsen in Drenthe.

Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland. Dit wil de Provincie Drenthe blijven en verder uitbouwen. Daarom worden op dit seminar ondernemers gestimuleerd met innovatieve ideeën te komen, zodat samen de positie als dé vrijetijdsprovincie wordt versterkt. Hoe kan het thema ‘fietsen’ hier aan bijdragen en welke kansen biedt dit voor ondernemers?

Doe mee!
Tijdens het ochtendprogramma van Bikeconomics brainstormen we graag met u over de toekomst van de vrijetijdseconomie in Drenthe en hoe Fietsen & Veiligheid en Duurzaamheid & Economie hier onderdeel van zijn. In de middag gaan we in workshops met de thema’s van de ochtend aan de slag.

Datum: 28 september

Programma

9:30 uur Ontvangst
10.00 uur Plenair ochtendprogramma met verschillende sprekers over de thema's:
Vrijetijdseconomie, Fietsen & Veiligheid, Duurzaamheid & Economie
12.00 uur Lunch
13.00 uur Aan de slag in verschillende workshops/lezingen
16.00 uur Afsluiting met hapje en drankje

Aanmelden

O.a. gedeputeerde Henk Brink en verschillende interessante sprekers zullen invulling geven aan deze dag.

Het volledige programma volgt nog.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer