0546 - 67 88 88

R2vision: Roelofs’ visie op ruimte #18

Geplaatst op 02 januari 2019

‘Samen sterker, dat geeft energie!’ staat centraal in de nieuwste uitgave van ons magazine R2vision: Roelofs’ visie op Ruimte. Met een terugblik op de recente successen én een vooruitblik op de ontwikkelingen voor de toekomst.

Successen vieren en kritisch zijn op wat beter kan, is de basis voor een gezonde toekomst. De woorden van Herman Roelofs “Wat kunnen we morgen beter doen” inspireren iedere dag opnieuw. Wij laten graag zien hoe wij ‘meer waarde aan ruimte’ creëren. Dit doen we samen met onze medewerkers, partners en klanten want samen sta je sterker en dat geeft energie!

Klimaatneutraal met het Roelofskompas
In deze aanpak is ons Roelofskompas leidend. Met de creativiteit van onze vakmensen hebben we samen dit kompas doorontwikkeld, met hierin zeven pijlers die een cruciale rol spelen in het concreet maken van onze ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Het combineren van natuur en economie sluit aan op onze werkwijze. Deze manier van denken en werken vraagt om een ruimere wijze van uitvragen, waarin we vooral samen ‘gewoon doen’ en aan de slag gaan.

Veel leesplezier gewenst!

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer