0546 - 67 88 88

Realisatie project ‘Westflank Ermelo’ gestart

Geplaatst op 18 oktober 2017

Roelofs verzorgt in Ermelo de voorbereiding en uitvoering van het project ‘Westflank’. Tijdens dit project worden verschillende wegen opnieuw ingericht, worden betonnen fietspaden aangelegd en wordt een rotonde gerealiseerd.

Tijdens dit project richten we de Oude Nijkerkerweg, Arendlaan en Volenbeekweg opnieuw in en wordt het vrijliggend betonnen fietspad dat onlangs langs de Oude Nijkerkerweg is aangelegd verlengd. Ook leggen we een vrijliggend betonnen fietspad langs de Arendlaan en Volenbeekweg aan. Verder wordt op de kruising Oude Nijkerkerweg – Telgterweg een nieuwe rotonde door ons aangelegd.

Werkzaamheden gestart
De start van de werkzaamheden vond plaats op 16 oktober 2017. Voorafgaand hieraan vond op 5 oktober een bewonersbijeenkomst plaats, waarbij de tekening en de fasering/planning is gepresenteerd en vragen van geïnteresseerden zijn beantwoord. Naar verwachting zal het gehele project in mei 2018 worden opgeleverd.

Bekijk de projectwebsite voor meer informatie

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer