0546 - 67 88 88

Roelofs op Duurzaamheidsplein tijdens Promotiedagen Drenthe

Geplaatst op 09 mei 2018

Roelofs staat op dinsdag 15 en woensdag 16 mei op de Promotiedagen Drenthe 2018. In de TT Hallen in Assen ontmoeten bezoekers en bedrijven elkaar rondom ondernemen in Drenthe. Roelofs staat op het Duurzaamheidsplein; standnummer 49.

De Promotiedagen Drenthe is hét zakelijke event van Drenthe, met meer dan 9000 bezoekers en zo'n 325 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Bezoekers volgen een programma van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten.

Op dinsdag 15 mei geeft Robby van den Broek namens Roelofs een presentatie over een circulaire businesscase. Hoe maak je circulariteit meetbaar? Een doelmatige circulaire herinrichting van de openbare ruimte vraagt om een perfecte samenhang tussen advies, ontwerp, realisatie en beheer en onderhoud.  Als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser combineert Roelofs deze aspecten optimaal met als doel ‘meer waarde aan ruimte’ te geven. Niet alleen voor opdrachtgevers maar ook voor omgeving en gebruiker.

Slim werken
Roelofs wil in 2030 100% klimaatneutraal zijn. Hier hoort slim werken bij. Door slimme agenda's, flexibilisering en alles in één keer goed doen, werkt Roelofs aan deze duurzaamheidsdoelstelling. Roelofs is voorloper in het circulair inrichten van de openbare ruimte.

Bestel hier gratis toegangskaarten

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer