0546 - 67 88 88

Roelofs sponsor van Schoolkorfbaltoernooi Steenwijk

Geplaatst op 10 april 2018

De komende weken staan in het teken van korfbal voor de basisschoolleerlingen uit Steenwijk. Roelofs is trotse sponsor van het Schoolkorfbaltoernooi 2018 georganiseerd door Korfbalvereniging Noveas.

Dit voorjaar volgen de groepen 5 en 6 korfbalclinics. Deze worden gegeven door de vereniging tijdens de reguliere gymlessen. Op woensdag 23 mei trainen de deelnemende leerlingen hun korfbalvaardigheden en teamgevoel. Hoogtepunt is het Schoolkorfbaltoernooi op woensdag 30 mei. De leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 uit Steenwijk doen mee.

Met het toernooi enthousiasmeert de vereniging haar lokale jeugd voor de sport. Roelofs draagt het Schoolkorfbaltoernooi van Korfbalvereniging Noveas in Steenwijk de komende twee jaar een warm hart toe, door dit evenement met een financiële bijdrage te ondersteunen.

Investeren in de samenleving
Roelofs hecht waarde aan een goede kwaliteit van haar dienstverlening en producten maar ook aan de maatschappij om haar heen. Daarom steunen we regionale initiatieven, (sport)organisaties, evenementen en goede doelen vanuit de regio’s en projecten waar we actief zijn.

Kijk op www.noveas.nl voor meer informatie!

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer