0546 - 67 88 88

Roelofs stagiaire genomineerd voor landelijke titel Mbo Uitblinker!

Geplaatst op 05 september 2017

Demi Moss, stagiaire bij Roelofs, won al eerder de titel ‘Mbo Uitblinker’ van ROC Twente. Hierdoor mag zij de strijd aangaan in de landelijke verkiezing!

Vorig schooljaar heeft Demi bij Roelofs zowel op de Advies & Ontwerp afdeling als in de buitendienst, ter ondersteuning van de uitvoering, stage gelopen. Vanwege haar werklust verdiende deze vlotte meid toen al de titel Mbo Uitblinker van ROC Twente.

Bekijk hier de film over Demi:

Demi heeft bij Roelofs aangetoond zeer creatief te zijn en oplossingsgericht te werk te gaan. Binnen haar stageperiode heeft ze de opdracht gekregen te onderzoeken of er door hergebruik van materialen een in de omgeving passend ontwerp gemaakt kon worden. Ze heeft daarbij bekeken hoe er tegen lagere kosten en hergebruik van beschikbare materialen een betaalbaar alternatief plan opgesteld kan worden. Mede door deze uitkomsten, is er een praktisch uitvoerbaar plan ontstaan.

Meedenken, actief betrokken zijn op de werkvloer en doorpakken: dat gaat Demi bijzonder goed af!

Help jij Demi naar de titel?

Stem uitbrengen

Roelofs Academy
Roelofs hecht veel waarde aan de nieuwe generatie en het delen van kennis. Naast het organiseren van masterclasses, gastcolleges en bijeenkomsten doet Roelofs regelmatig en graag een beroep op stagiairs en afstudeerders van alle niveaus. De stages kunnen binnen diverse kennisclusters en afdelingen van Roelofs plaatsvinden.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer