0546 - 67 88 88

Roelofs steunt Stichting Oud Lemmer

Geplaatst op 13 oktober 2017

Roelofs, verantwoordelijk voor fase 2 van de herinrichting van het centrum van Lemmer, sponsort Stichting Oud Lemmer met een bijdrage van € 500. Hiermee wil Roelofs de stichting verder helpen bij het promoten van Lemmer.

De bijdrage is in het kader van de afronding van het Centrum Plan van Lemmer. Roelofs heeft hierbij eerst de Oude Sluis en de Emmakade aangepakt, vervolgens de Schulpen en de Schans. Ook de Korte Streek, de Gedemtegracht en het Burgemeester Krijgerplein zijn door Roelofs heringericht.

Na de afronding van het Centrumplan werd besloten wat extra’s te doen voor het dorp. Woensdagavond 11 oktober werd daarom een cheque ter waarde van € 500 overhandigd aan Piet Zantman, voorzitter van Stichting Oud Lemmer: “De stichting heeft als doel het promoten van het dorp Lemmer, met name de oude dorpskern, de rijksmonumenten en de beeldbepalende panden. Roelofs staat voor meer waarde aan ruimte. Het afronden van de herinrichting is dan ook een heel passend voorbeeld voor beide partijen!”

Investeren in de samenleving
Roelofs hecht waarde aan een goede kwaliteit van haar dienstverlening en producten, maar ook aan de maatschappij om haar heen. Daarom worden regionale initiatieven, (sport)organisaties, evenementen en goede doelen gesteund vanuit de regio’s en projecten waar het bedrijf actief is.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer