0546 - 67 88 88

Starthandeling werkzaamheden centrum Hoogeveen

Geplaatst op 28 februari 2019

Dinsdagmiddag vond in de stralende zon de goed bezochte aftrap voor de werkzaamheden aan de Hoofdstraat & Bentinckslaan in het centrum van Hoogeveen plaats. De starthandeling werd verricht door wethouder Jan Steenbergen en onze directeur Gerard Hoiting.

Als aftrap werd één van de te verplanten bomen verwijderd en naar het tijdelijk depot getransporteerd. Roelofs verzorgt voor de gemeente Hoogeveen het ontwerp en de herinrichting van de Hoofdstraat & Bentinckslaan. Het middengebied wordt in de nieuwe situatie voorzien van bloembakken met zitbanken. Ook wordt de bestrating vernieuwd. Er wordt in de nieuwe situatie natuursteen toegepast.

Na afronding van de werkzaamheden wordt een deel van de bomen die in het gebied aanwezig waren weer terug geplant in de Hoofdstraat. De werkzaamheden worden in juni afgerond. Tijdens de uitvoeringsperiode zorgt Roelofs ervoor dat de bereikbaarheid voor alle winkels geborgd blijft!

Een impressie van de eindsituatie is hier te bekijken

 


 

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer