0546 - 67 88 88

Toekomstige generatie centraal tijdens NVB Jaarcongres

Geplaatst op 26 november 2018

Foto: NVB-bouw

“Ik werk in de bouw!” Het NVB Jaarcongres opende met vier jonge talenten uit de bouw op het podium, waaronder ook Roelofs-medewerker Manouk Mulder.

Het NVB Jaarcongres op 15 november 2018 ging over de kracht van het menselijk kapitaal. Hoe kan het personeelstekort aangepakt worden, en wat betekenen alle ontwikkelingen in de wereld voor het bouwbedrijfsleven en het werk van de vakmensen? Verschillende sprekers gaven hier hun visie op.

Naast deze ‘grote mannen van de bouw’ werd ook het woord gegeven aan vier jonge talenten in de bouw. Manouk Mulder, medewerkers financiële administratie bij Roelofs, was hier één van:

“Op het NVB Jaarcongres mochten wij, als nieuwe generatie, de opening verzorgen. Hierbij vertelden we onze visie over hoe de wereld er volgens ons uit zou zien in de toekomst, en wat er nog moet gebeuren om dat te bereiken. Ik heb daarin mijn visie gegeven over duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het binden en boeien van personeel en dat we rekening moeten houden met de generatie na ons.”

De jonge talenten namen daarna plaats in het publiek, waarbij zij telkens op de sprekers konden reageren. Het resulteerde in een interactieve, inspirerende middag met meer dan genoeg ideeën voor de bouwsector.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer