0546 - 67 88 88

Twaalf jubilarissen bij Roelofs

Geplaatst op 27 december 2018

Op vrijdag 21 december 2018 werden maar liefst twaalf jubilarissen gehuldigd tijdens de jaarlijkse kerstbijeenkomst. 

Andre Withaar, Bart Dekker, Cindy Olsman, Dennis ten Barge, Gerrit Schoemaker, Leo Grooters en Stefan Hogewerf waren 12,5 jaar in dienst. Mente Lijzen vierde zijn 25 jarig jubileum en Martin Ruiterkamp was 35 jaar in dienst van Roelofs.

Daarnaast vierde Johannes Braakman zijn 40-jarig jubileum en waren er nog een tweetal jubilarissen die hun 45 jarig dienstverband vierden, namelijk Dinant Vossebelt en Wim Drees.

De jubilarissen werden met partner uitgenodigd en toegesproken door algemeen directeur Gerard Hoiting. Tevens ontvingen ze diverse cadeaus, waaronder een gouden speld met het Roelofs logo en een bos bloemen.

Collega’s kregen de mogelijkheid de jubilarissen te feliciteren tijdens de receptie bij café/restaurant Harwig in Den Ham.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer