0546 - 67 88 88

Verkeerskunde trends 2019: slim systeem leert zichzelf te analyseren

Geplaatst op 11 januari 2019

Het blad ‘Verkeerskunde Trends 2019’ besteedt met diverse interviews en achtergrondartikelen aandacht aan de verkeerskundige ontwikkelingen voor de toekomst. Hierin wordt ook een artikel gewijd aan de Roelofs organisatie en diens ontwikkelingen, met Parkeerdetectie als innovatie in het bijzonder.

‘Roelofs’ oplossing is een smart parkeerdetectiesysteem dat van bovenaf parkeerplekken in de openbare ruimte 24/7 met vaste camera’s registreert en analyseert. Het systeem kan zowel voor specifiek onderzoek worden ingezet, tijdens een bepaalde periode, als structureel. Elk parkeerplekje wordt ‘getracked’ waarna verschillende analyses kunnen worden gedaan. “Het systeem is zo intelligent dat het zichzelf leert te analyseren”, zegt Adema enthousiast.’

Benieuwd naar het volledige artikel?

Lees volledig artikel: 'Intelligent systeem dat zichzelf leert te analyseren"

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer